1
ستاد ویژه توسعه فناوری نانو Iran Nanotechnology Initiative Council بستن
  • ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

  • مدیریت بانک اطلاعات شاخص های فناوری نانو

  • سایت جشنواره فناوری نانو

  • سیستم جامع آموزش فناوری نانو

  • شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو

  • موسسه خدمات فناوری تا بازار

  • کمینه استاندارد سازی فناوری نانو

  • پایگاه اشتغال فناوری نانو

  • کمیته نانو فناوری وزارت بهداشت

  • جشنواره برترین ها

  • مجمع بین المللی اقتصاد نانو

  • اکو نانو

  • پایگاه اطلاع رسانی محصولات فناوری نانو ایران

  • شبکه ایمنی نانو

  • همایش ایمنی در نانو

  • گالری چند رسانه ای نانو

  • تجهیزات فناوری نانو

  • صنعت و بازار

  • باشگاه نانو

گلیکونانومواد درکاربردهای زیست حسگری

افراد مقاله : ‌ مترجم - جواد ملکوتی خواه

موضوع : علم و پژوهش کلمات کلیدی : حسگر زیستی - فناوری‌نانو تاریخ مقاله : 1396/08/15 تعداد بازدید : 407

نانومواد به دسته‌ای از ساختارها با ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی منحصر به‌فرد گفته می شود که داربست‌های بسیار خوبی برای عرضۀ کربوهیدرات‌ها هستند. کربوهیدرات‌ها بیومولکول‌های مهمی هستند که بسیاری از وقایع بیولوژیکی را وساطت می‌کنند. نانومواد عرضه کنندۀ کربوهیدرات‌ها (گلیکونانومواد) ویژگی‌های نانومواد را با تشخیص بیومولکولی ترکیب می‌کنند. این ساختارها می‌توانند اثرات چندگانه قوی ایجاد کنند. در این ساختارها داربست‌های نانومواد به میزان زیادی تمایل‌ نسبتاً ضعیف هریک از لیگاندهای کربوهیدراتی را نسبت به گیرنده‌های آن‌ها افزایش می‌دهند و به‌طور مؤثر برهمکنش‌های ایجاد شده با واسطه کربوهیدرات‌ها را تقویت می‌کنند. در نتیجه گلیکونانومواد بستر مناسبی برای کاربردهای زیست حسگری هستند. در این مقاله، شیمی کانژوگه شدن کربوهیدرات‌ها به نانومواد، خلاصه‌ای از راهبردها و نمونه‌های جدول‌بندی شده‌ای از کاربردهای گلیکونانومواد در حسگری درون تنی و برون تنی پروتئین ها، میکروب‌ها و سلول‌ها مرور شده‌است. علاوه‌بر این، محدودیت‌ها و چشم اندازهای آینده سیستم‌های حسگری گلیکونانومواد نیز بررسی شده‌است.

 
مقالات آموزشی مرتبط